Este milionară, dar mănâncă conserve pentru pisici. Motivul uimitor, pentru care face asta

 Este milionară, dar mănâncă conserve pentru pisici. Motivul uimitor, pentru care face asta

Este milionară, dar în loc să mănânce la cele mai luxoase restaurante se înfruptă din conserve pentru pisici. Care este motivul pentru care femeia face acest lucru? Este zgârcită sau chiar iubește mâncarea pentru feline, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Are milioane în cont, dar consumă mâncare pentru pisici

O femeie care a reușit să strângă câteva milioane în conturi nu profită de banii săi și adoră să strângă la saltea chiar și când nu e nevoie. Aceasta are obiceiuri cel puțin ciudate care să o facă să cheltuiască pe cât de puțini bani este posibil, deși și-ar permite nu doar să își umple coșul de alimente scumpe, ci să mănânce la restaurante de lux.

Se spune că tocmai cei mai bogați sunt și foarte zgârciți, detaliu care îi aduc în punctul în care să se mândrească. Aimee Elizabeth are o avere netă de 3.9 milioane de lire sterline (5.3 milioane de dolari), dar spune că refuză să cheltuie mai mult de 1.000 de dolari pelună pentru toate cele necesare.

Femeia rupe din buget și reconsideră lista de cumpărături pentru ca la final să se bucure de câți mai puțini bani consumați. Desigur că reducerile nu sunt în prim-plan doar când vine vorba de strictul necesar, ci mai ales când se gândește la plăcerile sale vinovate pe care nu și le satisface.

„Cel mai ieftin milionar din lume”

Aceasta pretinde astfel că este „cel mai ieftin multimilionar din lume” și spune că nu consumă niciodată cu un ban mai mult decât își propune, iar pentru asta vânează ofertele și consumă mâncare de pisici care sunt sățioase și au vitamine.

Aimee are 50 de ani, este din Las Vegas și a reușit să uimească o lume întreagă atunci când și-a povestit stilul de viață în cadrul emisiunii Extreme Cheapskates de la TLC.

Un simplu calcul făcut chiar de aceasta a arătat că astfel economisește 58 de lire sterline sau 80 de dolari pe lună. De asemenea, economisește uimitor de mult pentru că nu cumpără nimic nou.

Astfel, într-un an pune deoparte 146.000 de lire sterline pentru că reușește să trăiască doar cu ce îi este necesar, fără să sară calul și să viseze la alte obiecte care pe unii îi fac fericiți.

Un obicei nesănătos pe care îl are tot pentru a putea pune banii la saltea este utilizarea unui burete de vase până în punctul în care acesta se destramă. Nu este recomandat acest lucru pentru că obiectul adună ușor bacterii.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și