(FOTO) Reacția incredibilă a lui Ronaldo, la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea balon de aur din cariera sa

 (FOTO) Reacția incredibilă a lui Ronaldo, la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea balon de aur din cariera sa
După ce l-a acuzat pe redactorul șef de la France Football că a mințit, chiar în ziua galei de decernare a Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a lăsat acum de înțeles că este nemulțumit de faptul că Lionel Messi și-a adjudecat trofeul, reacționând la o postare pe Instagram, scrie SHOK.md cu referie la eurosport.
Cristiano Ronaldo nu a mers la evenimentul organizat de France Football. Ba mai mult, în ziua decernării trofeului, fotbalistul de 36 de ani a avut o reacție vehementă la adresa lui Pascal Ferre, redactorul șef al publicației, despre care a spus că a mințit atunci când a spus că marea ambiție a lui Ronaldo pe finalul carierei este să-l depășească pe Messi la numărul de Baloane de Aur câștigate.
Ulterior galei de la Paris, toată lumea aștepta să vadă reacția lusitanului cu privire la faptul că argentinianul a ajuns la 7 astfel de trofee adjudecate în carieră. Cristiano nu a postat, însă, nimic, păstrând tăcerea timp de 24 de ore.
În cele din urmă, jucătorul lui Manchester United a comentat la o postare de pe Instagram, în care erau prezentate motivele pentru care Ronaldo ar fi meritat să obțină Balonul de Aur, ca urmare a recordurilor și trofeelor obținute de el în acest an, notând și faptul că Messi nu a cucerit decât Copa del Rey și Copa America în 2021, astfel că argentinianul nu ar fi trebuit să ocupe locul 1 în clasamentul final pentru Balon.
Cristiano Ronaldo a scris simplu: „Fapte”, arătând că este de acord cu cele scrise în postarea care a descris victoria lui Messi din cursa pentru Balonul de Aur 2021 drept un „furt. Mizerie. Rușine. Lucru pur și simplu regretabil”.
Comentariul starului de la Manchester United a adunat peste 37.000 de aprecieri în 12 ore.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și