Euro se menține stabil, în timp ce dolarul crește: Cursul valutar afișat de BNM pentru astăzi

 Euro se menține stabil, în timp ce dolarul crește: Cursul valutar afișat de BNM pentru astăzi
1Shares

Leul moldovenesc a înregistrat o slăbire în fața principalelor valute de referință, conform datelor publicate de Banca Națională a Moldovei.

În comparație cu euro, moneda națională a pierdut un avans minim, în timp ce în raport cu dolarul american, deprecierea a fost ceva mai accentuată. Astfel, leul s-a depreciat cu 5 bani față de dolarul american, în timp ce față de euro, diferența a fost neglijabilă, reflectând o tendință de creștere a acestor valute în ultimele zile.

Valoarea leului moldovenesc în raport cu euro a fost astăzi de 18.9352 MDL pentru un euro. În ultimele trei zile, euro a arătat o tendință de creștere, cu o diferență de 0.006 lei față de ziua precedentă, ceea ce indică o ușoară slăbire a leului moldovenesc în fața monedei europene.

Dolarul american a fost cotat astăzi la 17.818 MDL, marcând o creștere față de ziua anterioară. Leul moldovenesc a pierdut teren în fața dolarului cu 0.057 lei, ceea ce denotă o tendință de creștere a monedei americane pe parcursul ultimelor trei zile.

 

1Shares

Aura Mereuta

https://shok.md