Experienta de a fi mamică i-a reorganizat viața! Daniela Costețchi: „Într-adevăr, primele trei luni sunt mai grele”

 Experienta de a fi mamică i-a reorganizat viața! Daniela Costețchi: „Într-adevăr, primele trei luni sunt mai grele”
0Shares

Daniela Costețchi a devenit mamă pentru prima dată în ziua de 17 octombrie. De atunci, bloggerița este în culmea fericirii și nu se poate dezlipi de fiica sa. Fetița care le-a făcut viața mai frumoasă, ei și partenerului său poartă numele de Leila. Tânăra se bucură din plin de momentele petrecute cu cel mai nou membru al familiei și a ținut să împărtășească din entuziasm cu prietenii săi virtuali.

„Într-adevăr, primele 3 luni sunt mai grele. In aceste luni te adaptezi noului program de nesomn, de depresie post-natala pe alocuri. Începi sa-i înțelegi tipurile de plâns, plâns pentru că ii este foame, plâns pentru că ii este somn, plâns pentru că trebuie schimbat scutecul, pentru frig, afecțiune și lista continuă.

In primele trei luni, nu te prea poate “ răsplăti” cu nimic pentru nopțile nedormite și oboseala continuă.

În schimb, după trei luni, lucrurile se schimbă, încep poveștile cu diverse sunete amuzante, îți zâmbește des, te privește cu atenție, te mângâie, uneori îți da câte o palmă și câte un picior in abdomen, uneori exact in zona de cezariana😅💐.

Acum Leila încearcă sa se ridice singură și să stea in fund, nu poate, se enervează, tremură, striga. Îi dai o mâna de ajutor, se încordează toată, și nu mai vrea in fund ca vrea in picioare. Mama mi-a zis ca eu nu am stat in fund, eu direct la mers am trecut, mă punea in fund iar eu mă întorceam in secunda doi in “ patru lăbuțe” cum s-ar spune.

Creste atât de repede, realizez cât de mică a fost, doar atunci când mă uit la pozele vechi.

Acum suntem într-o continuă așteptare și într-un continuu entuziasm, așteptam sa stea in fund, apoi sa facă primii pași, primul cuvânt, prima codița prinsă in vârful capului”, a scris Daniela pe paginaq ei de Instagram.

0Shares