Loredanei Chivu, mai fericită ca niciodată! Cine este bărbatul care i-a făcut cadouri de un milion de euro

 Loredanei Chivu, mai fericită ca niciodată! Cine este bărbatul care i-a făcut cadouri de un milion de euro
0Shares

Loredana Chivu și-a obișnuit fanii de pe rețelele de socializare cu cadourile scumpe și surprizele romantice la ceas de seară, însă ultima aroganță ne-a dat complet pe spate. Zilele trecute blondina „s-a trezit” în parcarea din fața blocului cu un bolid de lux nou-nouț care valorează nici mai mult, nici mai puțin de fabuloasa sumă de 300.000 de euro, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Fosta asistentă TV este o adevărată norocoasă, iar bărbatul misterios care i-a făcut cadouri de peste 1 milion de euro până acum știe cum să o facă pe divă fericită. Ei bine, reporterii Antena Stars au aflat și cine ar fi domnul care o tratează pe vedeta noastră ca pe o regină, iar surse din anturajul Loredanei Chivu au dat-o de gol.

Se pare că este vorba despre un mare om de afaceri din Arad, care în prezent este căsătorit, însă frumoasa blondină l-ar fi dat complet peste cap și vrea să divorțeze de actuala soție pentru a-și uni destinele cu Loredana Chivu. Ba mai mult, aceleași surse au precizat că mașina de sute de mii de euro primită revent nu este singurul cadou atât de fabulos. Se pare că Loredana Chivu ar mai fi primit și un apartament de lux în zona de Nord a Capitalei, care s-a ridicat la suma de 200.000 de euro.

Ei bine Loredana Chivu știe exact ce vrea și nu se sfiește să arate cât de mult merită să fie răsfățată ca o prințesă. Vedeta nu se uită deloc la bani când vine vorba de plăcerile proprii, iar pretendenții ei scot din buzunar sume frumușele pentru a-i atrage atenția. Cu toate că încă nu i-a dezvăluit identitatea, Loredana Chivu ar fi în culmea fericirii și se simte cu adevărat o femeie împlinită lângă milionarul care i-a pus lumea la picioare, au menționat aceleași surse.

0Shares