(video) Familia Cârnaț au sărbătorit 16 ani de căsnicie: „Într-o zi, cineva va intra în viața ta și o va face mai bună”

 (video) Familia Cârnaț au sărbătorit 16 ani de căsnicie: „Într-o zi, cineva va intra în viața ta și o va face mai bună”

Familia Cârnaț au sărbătorit ieri nunta de topaz, iar bloggerița a marcat momentul cu o postare romantică pe contul său de Instagram, scrie SHOK.MD.

Au trecut 16 de ani de când Marina și Tudor Cârnaț și-au spus ”da”. Un ”da” hotărât care îi ține împreună și astăzi. Cu această ocazie cuplul au încercat să imită primul lor dans din ziua în care și-au unit destinele, dar deja cu implicarea celor șapte copii.

„Într-o zi, cineva va intra în viața ta și o va face mai bună, acolo unde toți ceilalți au greșit. Într-o zi, nu va trebui să aștepți un apel sau un mesaj înapoi. Într-o zi nu vei fi singura care va oferi totul. Într-o zi, vei întâlni în sfârșit pe cineva care vrea să te ajute să creșteți împreună. Într-o zi, vei întâlni în sfârșit pe cineva căruia nu îi este frică să dea „dragostei” o altă șansă. Într-o zi, vei întâlni pe cineva în care poți avea totală încredere. Într-o zi, îl vei avea pe cel mai bun prieten al tău, cu cea mai mare susținere, confort, motivație, dăruire și dragoste întruchipată într-o singură persoană.”, a scris bloggerța pe pagina ei de Instagram.