Iuliana Beregoi a izbucnit în lacrimi pe internet. Ce a întristat-o atât de tare pe artistă

 Iuliana Beregoi a izbucnit în lacrimi pe internet.  Ce a întristat-o atât de tare pe artistă

Iuliana Beregoi a făcut o confesiune în lacrimi, chiar în fața fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Fire deschisă, artista le-a povestit internauților care este motivul pentru care plânge neîncetat, de câteva minute. Iată ce a întristat-o atât de mult pe frumoasa cântăreață, scrie SHOK.MD.

Iuliana Beregoi s-a deschis din nou în fața admiratorilor săi de pe rețelele de socializare. Vedeta a demonstrat că este foarte sinceră cu ei, astfel că nu s-a sfiit să plângă în fața lor și să le vorbească despre „ce are pe suflet”. Astfel, cântăreața le-a povestit, printre lacrimi, că este foarte supărată de faptul că tatăl său nu a lăsat-o să ia un câine acasă, pe care și-l dorea foarte mult, relatează spynews.

Dezvăluira a fost făcută de artistă chiar pe pagina ei de Instagram, în timp ce se afla în mașină. Fosta concurentă de la „Next Star”, li s-a confesat fanilor spunându-le că plânge de când a plecat de lângă câinele cu care s-a jucat minute bune, din cauză că părintele ei nu a fost de acord să-l ia acasă. Totodată, vedeta a făcut și un „apel” către internauți, rugându-i să trimită cât mai multe mesaje, sperând că astfel îl vor convinge pe părintele cântăreței.

„Plâng de când am plecat, pentru că îmi doresc foarte mult să iau acel cățel acasă și tata nu mă lasă, așa că dați multe mesaje să mă lase tata să duc câinele acasă, pentru că-mi doresc foarte, foarte, foarte mult. Și era atât de drăguț!”, a spus Iuliana Beregoi, plângând, la InstaStory.

Un colaj cu Iuliana Bregoi când plânge în mașină.

Citește și