Fiica lui Cardi B are colecție de poșete Chanel și Dior la numai 2 ani. Micuța a primit cadou de la mama sa accesorii de 26.000 $

 Fiica lui Cardi B are colecție de poșete Chanel și Dior la numai 2 ani. Micuța a primit cadou de la mama sa accesorii de 26.000 $
0Shares

Unele vedete, cum ar fi Angelina Jolie, încearcă să își educe copiii modest, oferindu-le haine și jucării din magazine accesibile, pentru a-i învață cum este “lumea reală”. Apoi mai sunt vedete precum Kim Kardashian, Beyonce sau Cardi B, care își răsfață copiii cu haine de designer și o mulțime de achizii extravagante, scrie SHOK.md.

Cu o avere de 84 de milioane de dolari, Cardi B nu se uita la bani când bine vorba de fericirea fiicei sale. În vârstă de doi ani, micuța Kulture face deja senzație pe rețelele de socializare cu outfiturile sale de designer. Fiica lui Cardi B are deja profil de Instagram și este urmărită de 1,7 milioane de oameni.

Rapperita a postat pe Instagram câteva imagini cu noile achiziții ale lui Kulture – cele două au fost la o sesiune rapidă de shopping și Cardi B a “spart” 26.000 de dolari pe gentuțe și bijuterii Dior și Chanel pentru fiica sa. Kulture are o adevărată colecție de poșete de designer. Adesea micuța e văzută și în creații Givenchy sau Balenciaga.

În imaginile de pe Instagram, Kulture face paradă cu o gentuță Chanel albă, în valoare de 4200 de dolari, scrie peroz.ro.

„Vreau ca fiica mea să fie foarte isteață și o femeie orientată spre business. Vreau să se simtă că și cum ar fi de neoprit. Vreau să fie modestă. Vreau să fie ambițioasă”, a spus Cardi B.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/