Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip. Care este, de fapt, motivul pentru care nu va fi prezentă

 Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip. Care este, de fapt, motivul pentru care nu va fi prezentă

FILE – In this Saturday March 7, 2020 file photo, Meghan, Duchess of Sussex with Prince Harry arrives at the Royal Albert Hall in London, to attend the Mountbatten Festival of Music. A British newspaper doesn’t have to run a front-page statement about the Duchess of Sussex’s legal victory until it has had the chance to challenge the order, a judge ruled Monday March 22, 2021. (Simon Dawson/Pool via AP, File)

Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip. Înmormântarea Prințului Philip va avea loc în data de 17 aprilie, la Castelul Windsor, iar Prințul Harry va fi prezent la ceremonie, întorcându-se din Statele Unite, acolo unde locuiește în prezent, crie SHOK.md.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut un gest emoționant prin care și-au arătat regretul față de moartea Prințului Philip, însă, cu toate acestea, Ducesa de Sussex nu va merge la ceremonie.

Un purtător de cuvânt al Palatului a anunțat că Meghan Markle nu va merge la înmormântarea Prințului Philip, însă Prințul Harry va fi prezent și se va întoarce din Statele Unite, de unde s-a stabilit împreună cu familia lui după scandalul de la Casa Regală Britanică.

Se pare că motivul pentru care Meghan Markle nu poate merge la înmormântare este sarcina ei, deoarece medicul a sfătuit-o să nu călătorească cu avionul în această perioadă, pentru a se asigura că bebelușul este în afara oricărui pericol.

Pandemia de coronavirus nu îl împiedică pe Prințul Harry să ajungă la înmormântarea Prințului Philip. Acesta va călători cu avionul, respectând toate măsurile și restricțiile impuse de autorități, iar la sosirea în Marea Britanie va sta în carantină pentru cinci zile.

Fiind însărcinată cu al doilea copil, Meghan Markle ar fi încercat să facă tot posibilul pentru a ajunge la înmormântare, însă, într-un final, a ales să respecte sfatul medicului. Prințul Philip va fi înmormântat fără prerogativele regale, așa cum și-a dorit, scrie spynews.ro.

Va avea loc doar o ceremonie militară la Windsor în onoarea Prințului Philip, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, publicul nu va avea acces. Marea Britanie va ține doliu național, Regina Elizabeta a II-a va ține doliu timp de 8 zile, iar toate persoanele publice care vor apărea la televizor vor fi îmbrăcate complet în negru.

Autoritățile au cerut populației să nu depună flori la reședința Prințului Philip, însă curtea Castelului a fost împodobită cu sute de buchete de flori.

Gritco Adriana

https://shok.md/