Cătălin Măruță a fost certat de fiica lui, Eva. Care este cea mai mare greșeală pe care o face în timpul emisiunii sale

 Cătălin Măruță a fost certat de fiica lui, Eva. Care este cea mai mare greșeală pe care o face în timpul emisiunii sale

Cu toții știm că Andra și Cătălin Măruță au o relație specială cu David și Eva, copiii lor. Familia prezentatorului TV este extrem de unită, iar cei doi copii adoră să facă năzbâtii. Mezina neamului Măruță este o domnișoară simpatică și mereu pusă pe șotii. Cum l-a certat micuța Eva pe tatăl său. Ce greșeală i-a spus că face, în timpul emisiunii La Măruță, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Cătălin Măruță a fost certat de fiica lui, Eva.

Cătălin Măruță se poate lăuda că are tot ce-și poate dori de la viață. Faimosul prezentator TV are o carieră de invidiat în televiziune, milioane de fani în toate colțurile României, o soție pe care o adoră și doi copii pentru care ar face orice.

Eva și David calcă pe urmele celebrilor lor părinți, crescând sub lumina reflectoarelor încă de când aveau doar câțiva anișori. Recent, fiica Andrei l-a certat pe tatăl său pentru o „gafă” pe care micuța ar fi observat că părintele său o face în timpul emisiunii La Măruță.

Cătălin Măruță și Andra au fost mereu sinceri și direcți cu ai lor copii, David și Eva fiind extrem de educați și onești cu cei care le-au dat viață. Eva spune mereu ceea ce gândește, spunându-i tatălui său că o deranjează un tic verbal pe care prezentatorul de la PRO TV pare să-l aibă, atunci când este în emisie.

Cătălin Măruță: Am înțeles că e ceva ce nu-ți place la mine la emisiune.

Eva: Da, nu-mi place la tine pentru că tu… Uite, te imit. Bună ziua, oameni dragi, ăăă, noi astăzi facem ăăă, o emisiune ăăă. Tot te oprești și faci ‘ăăă’. Ia vorbește!”, a decurs dialogul simpatic dintre Cătălin Măruță și fiica lui.

Andra și Cătălin Măruță, căsnicie de 15 ani

Cătălin Măruță și artista Andra formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cu un mariaj de 15 ani și o poveste de dragoste ca în povești, jurata de la Românii au talent și gazda emisiunii La Măruță sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și