Katy Perry și Orlando Bloom, surprinși cu fetița lor într-un parc din Beverly Hills. Artista este o mamă foarte grijulie

 Katy Perry și Orlando Bloom, surprinși cu fetița lor într-un parc din Beverly Hills. Artista este o mamă foarte grijulie

Katy Perry și Orlando Bloom au fost surprinși în timp ce petreceau timp de calitate alături de fiica lor, Daisy, într-un parc din Beverly Hills, Statele Unite ale Americii. Cei doi sunt părinți foarte responsabili, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Daisy Dove este primul copil al artistei Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, cu Orlando Bloom, în vârstă de 44 de ani. Micuța a împlinit un an în luna august, iar ce doi părinți încearcă pe cât posibil să petreacă timp cu aceasta.

Recent, cei doi au fost suprinși în timp ce se aflau cu fiica lor într-un loc de joacă la Coldwater Canyon Park din Beverly Hills. Katy este o mamă foarte implicată, aceasta fiind văzută dându-se în leagănele și toboganele din parc cu fetița ei. În timp ce acestea se distrau pe cinste, Orlando se bucura de imagine savurându-și o cafea.

Aceștia au profitat de vremea însorită din Beverly Hills, chiar dacă este începutul lunii decembrie. Katy Perry a purtat un hanorac alb și colanți maro, asortați cu o pereche de sandale crem și o șapcă în aceeași nuanță. De asemenea, nu a lipsit nici masca de protecție. Orlando a ales să poarte o pereche de pantoloni scurți albi, cu un tricou negru și o jachetă din denim care să-i țină de cald. Încălțat cu soșete albe lungi și o pereche de încălțări sport, acesta a avut un look relaxant și potrivit pentru o zi în parc. Micuța Daisy a fost îmbrăcată de mama ei cu o salopetă confortabilă în mai multe culori pe care a potrivit-o cu o pereche de încălțări ușoare.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe pe 26 august 2020

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe pe 26 august 2020. Cei doi au făcut anunțul pe Facebook, unde au postat un mesaj emoționant.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și