Fiica lui Mick Jagger a fost arestată după ce a lovit mai mulți polițiști, în Ibiza

 Fiica lui Mick Jagger a fost arestată după ce a lovit mai mulți polițiști, în Ibiza

Jade Jagger, fiica solistului trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a fost arestată în insula spaniolă Ibiza după ce ar fi sărit să bată mai mulți ofițeri de poliție, relatează Reuters, scrie digi24.ro.

Jade Jagger, o creatoare de bijuterii în vârstă de 51 de ani, era cazată la un hotel din insula celebră pentru petrecerile pe care le găzduieşte cel puţin din data de 11 mai, potrivit paginii ei de Instagram. Jade Jagger şi un bărbat au fost arestaţi miercuri după o altercaţie care a avut loc în capitala insulei, Ibiza Town, a relatat cel mai important ziar spaniol, El Pais, citând declaraţii ale unor martori.

Bărbatul a devenit agresiv cu chelnerii, iar cei doi au fost daţi afară din local, potrivit El Pais, citat de Reuters și Agerpres. Poliţia a fost chemată întrucât bărbatul continua să înjure în plină stradă.

Când forţele de ordine au venit la faţa locului, bărbatul s-a opus arestării, iar Jade Jagger i-a atacat pe poliţişti zgâriindu-i şi lovindu-i cu pumnii, a adăugat El Pais. Jade Jagger se va prezenta în faţa unei instanţe vineri. Sursa din cadrul poliţiei nu a dorit să confirme detaliile articolului din El Pais.

Reuters nu a reuşit să o contacteze pe Jagger pentru comentarii.

 

Aura Mereuta

https://shok.md