Un bărbat din Polonia și-a ucis iubita apoi a folosit Google Translate pentru a-i cere ajutorul unui taximetrist ca să-i tranșeze corpul

 Un bărbat din Polonia și-a ucis iubita apoi a folosit Google Translate pentru a-i cere ajutorul unui taximetrist ca să-i tranșeze corpul

Un om de afaceri polonez a fost arestat în Thailanda după ce și-ar fi ucis iubita, un fotomodel ucrainean, cu un fierăstrău, iar apoi a folosit Google Translate pentru a-i cere ajutorul unui taximetrist ca să-i tranșeze cadavrul, scrie presa română.

Alona Savchenko, în vârstă de 24 de ani, s-a cazat în complexul de apartamente de lux Key Sathon-Charoenraj din cartierul Bang Kho Laem din Bangkok împreună cu prietenul ei, Jan Jerzy Lagoda-Filippow, în vârstă de 25 de ani, pe 29 aprilie, scrie New York Post.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îi arată pe cei doi zâmbind și discutând în timp ce se plimbau împreună pe holul complexului de lux.

Un alt clip îl arată pe Lagoda-Filippow, așteptând liftul, iar în mână avea o valiză, fără a fi însoțit de iubita lui.

În aceeași zi, însă cu câteva ore mai târziu, administratorul complexului, însoțit de un agent de pază au fost contactați de un șofer de taxi, pe nume Surachai Sabaibang, care a declarat că bărbatul l-ar fi chemat la hotel și i-ar fi cerut, cu ajutorul Google Translate, să-l ajute să tranșeze cadavrul iubitei sale în schimbul a 44 de dolari. El a adăugat că bărbatul era foarte beat.

Personalul complexului de apartamente a intrat apoi în apartamentul în care fusese cazat cuplul și a descoperit cadavrul ciopârțit și plin de sânge al femeii, pe pat.

Ucraineanca ar fi suferit multiple răni prin înjunghiere și tăieturi, inclusiv una de la gât până la umărul stâng. Fața lui Savchenko era plină de sânge, iar mâna stângă îi fusese tăiată la încheietură. Lângă trupul ei a fost găsit un fierăstrău lung de un metru și jumătate, pătat de sânge.

Anchetatorii au declarat că femeia, în vârstă de 24 de ani, ar fi murit în urmă cu o zi înainte să fie descoperită.

Între timp, polițiștii l-au găsit pe cel vinovat de uciderea fotomodelului, dar și pe taximetrist.

Vinovatul era „foarte calm” în momentul în care a fost arestat, a declarat un oficial de poliție.

Aura Mereuta

https://shok.md