Fiica Madonnei, pe coperta revistei Vogue: „Oamenii cred că sunt un copil bogat, fără talent, căruia i s-a oferit totul”

 Fiica Madonnei, pe coperta revistei Vogue: „Oamenii cred că sunt un copil bogat, fără talent, căruia i s-a oferit totul”
0Shares

Lourdes Leon apare pe coperta numărului din septembrie al revistei Vogue alături de alte șapte modele, printre care Bella Hadid și Kaia Gerber. Potrivit eva.ro, modela în vârstă de 24 de ani vrea ca publicul să o cunoască și altfel, nu doar ca fiica Madonnei. „Oamenii cred că sunt un copil bogat fără niciun talent, căruia i s-a oferit totul, dar nu este așa”, a declarat Lourdes pentru Vogue, scrie SHOK.md.

Fiica Madonnei susține că oamenii o văd doar ca pe copilul unui superstar și că și-ar dori să schimbe acest lucru.

Tânăra a dezvăluit că și-a plătit singură facultatea și că locuiește în cartierul Bushwick, din New York. Această zonă este cunoscută drept un cartier muncitoresc, al clasei de mijloc.

Lourdes a vorbit despre una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, dansul. „Un profesor de-al meu m-a făcut să înțeleg mișcarea într-un mod cu totul nou. Îți folosești corpul pentru a defini spațiul din jurul tău, pentru a-l schimba. Este o formă pură de exprimare”, a spus modelul.
Lourdes, care este numită Lola de prieteni și familie, a șocat de-a lungul timpului prin decizia de a nu se mai epila. Vedeta are păr la subraț și nu se sfiește să-l expună în timpul pictorialelor de modă. Ea a recunoscut că sunt foarte mulți oameni pe rețelele de socializare care îi spun să se epileze.

Leon a apărut coperta numărului din septembrie al revistei Vogue alături de alte modele tinere în vogă: Anok Yai, Precious Lee, Bella Hadid, Sherry Shi, Ariel Nicholson și Yumi Nu.

Ea a purtat o rochie mini argintie pozând în birourile Vogue, alături de celelalte modele, și a avut părul prins într-o coadă la spate.
În revistă apar alte fotografii în care Lola poartă un costum format din top și pantaloni cu imprimeu în nuanțe de mov și negru.
Lourdes Ciccone Leon este fiica Madonnei și a lui Carlos Leon, antrenor de fitness devenit actor. S-a născut pe 14 octombrie 1996, după o relație de scurtă de durată a părinților săi.
Este sora mai mare a lui Rocco, de 20 de ani, David, 15 ani, Mercy, 15 ani și gemenele Estere și Stelle de opt ani. Lourdes și-a făcut debutul la Săptămâna Modei de la New York  anul trecut, în prezentarea pentru brandul Gypsy Sport.

 

0Shares