Fiul de 4 ani al actriței Naya Rivera și-a văzut mama dispărând sub apă

 Fiul de 4 ani al actriței Naya Rivera și-a văzut mama dispărând sub apă

Actrița Naya Rivera, cunoscută din serialul Glee, s-a înecat sub ochii fiului ei în vârstă de 4 ani, spun polițiștii din California, scrie SHOK.md cu referire la BBC.

După cinci zile de căutări, corpul actriței a fost găsit în lacul Piru, unde plecase cu barca împreună cu fiul ei. Actrița, în vârstă de 33 de ani, s-ar fi înecat accidental, din datele de până acum ale anchetei. Șeriful din districtul Ventura, Bill Ayub, a precizat într-o conferință de presă că trupul actriței a fost recuperat din lac.

Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zonă, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a spus Ayub.

El a dat detalii și despre mărturia fiului actriței, găsit în barca pe care aceasta o închiriase.

Băiatul și Naya au înotat în lac. L-a ajutat să urce în barcă. Le-a spus anchetatorilor că s-a uitat înapoi și a văzut-o cum dispare sub suprafața apei”, a ma spus șeriful.

În 8 iulie, Rivera a închiriat o barcă și a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru că nu a reapărut, în aceeași zi au început căutările cu scafandri și elicoptere.

Copilul a fost găsit dormind, în barcă. Purta vestă de salvare.

Maria Palade

https://shok.md/