Fosta soție continuă să aibă grijă de el: Leps face dezvăluiri, la câteva luni de divorț

 Fosta soție continuă să aibă grijă de el: Leps face dezvăluiri, la câteva luni de divorț

În urmă cu câteva luni, Grigore Leps și Anna Shaplykova au divorțat după 21 ani de căsătorie. Oficial, cuplul nu au vorbit despre motivele despărțirii, dar recent, artistul a împărtășit câteva detalii despre relația lui cu fosta sa soție. Potrivit acestuia, divorțul, nu întotdeauna. 

Artistul a spus că divorțul, nu întotdeauna înseamnă ceartă

„Eu singur îmi port de grijă, dar și soția se implică…Noi nu ne-am împăcat, dar nici nu ne-am certat. Divorțul – nu este motiv de ceartă. Avem o relație grozavă cu Anna și cu copiii la fel”- a spus interpretul, potrivit presei rusești.

În luna decembrie, toți au rămas șocați de faptul că, după 21 de ani de viață de familie, artistul Grigore Leps a divorțat de soția sa. Procesul de divorț a fost fără scandaluri și reproșuri reciproce. De asemenea, nu au existat procese privind împărțirea proprietății. Totul s-a petrecut într-un ordin preliminar. După cum au declarat reprezentanții cântărețului și fostei sale soții Anna Shaplykova, motivul despărțirii a fost o criză familială.

Acum cântăreața continuă să lucreze. Are un program încărcat de concerte. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că imediat după divorț a avut o criză de hipertensiune arterială. Leps a petrecut câteva zile în spital. Acum sănătatea cântăreței nu este în pericol.

Totodată,  Leps a devenit cel mai bine-plătit artist din Rusia. Onorariul interpretului a crescut de trei ori,

Citește și