(FOTO/VIDEO) Natalia Gordienko s-a ascuns în spatele ,,Focului” la show-ul rusesc ,,Maska”: „A fost o aventură”

 (FOTO/VIDEO) Natalia Gordienko s-a ascuns în spatele ,,Focului” la show-ul rusesc ,,Maska”: „A fost o aventură”

Natalia Gordienko a fost invitată să participe la showul rusesc ,,Maska”, difuzat la postul de televiziune NTV. Demascarea interpretei a avut loc, chiar în ediția specială a show-ului dedicată artistului Filip Kirkorov, scrie SHOK.md.

Juriul show-ului, în special Filip Kirkorov, au rămas împresionați, când au văzut că în spatele ,,Focului” s-a ascuns Natalia Gordienko.

Interpreta a vorbit despre emoțiile trăită în cadrul show-ului:

,,Eu – în MASCA de foc. Nu am participat niciodată la o asemenea aventură. Am fost fericită să particip la cea mai secretă emisiune de la TV @maskantv. Ediție specială dedicată aniversării Regelui @fkirkorov.Cred că am făcut față sarcinii de a deruta cât mai mult publicul și juriul. Au încercat diferite variante de a mă „ascunde”, am schimbat vocea, plasticitatea corpului, am adăugat gesturi neobișnuite pentru mine. A fost o aventură uimitoare. Mulțumim întregii echipe a emisiunii și, cel mai important, creatorilor acestui Festival de muzică Timur Weinstein și @yulia_sumacheva. Și tuturor celor care creează acest format! Mulțumesc!”, a scris interpreta pe rețelele de socializare.

Vezi video-ul de mai jos:

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Natalia Gordienko a venit cu un mesaj de felicitare, pentru interpretul rus Filip Kirkorov, care a împlinit 55.Pe pagina de Instagram interpreta a publicat o poza în brațele lui Kirivorok și a lăsat un mesaj:

„Veșnic tânăr, întotdeauna la modă. Tot timpul în trend. Iubit de toți. Unicul și singurulul. Filip la mulți ani. Aniversare fericită. Mulțumesc lui Dumnezeu și destinului că drumurile noastre sau intersectat, te iubesc mult”, a scris Natalia.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și