(foto) A cucerit Spania cu mușchii săi: O moldoveancă a luat argintul la un concurs de bodybuilding

 (foto) A cucerit Spania cu mușchii săi: O moldoveancă a luat argintul la un concurs de bodybuilding

Moldoveanca Leo Ciobu a obținut medalia de argint în cadrul concursului de bodybuilding „Bigman Weekend Pro 2021”, care s-a desfășurat pe 28 noiembrie 2021, la Alicante, Spania. Despre aceasta a anunțat sportiva pe pagina ei de Facebook, unde a venit și cu un mesaj, relatează SHOK.md.

„Oficial, Vicecampioana „Bigman Weekend Pro”, categoria Wellness, Spania 2021. A doua medalie de argint anul acesta.

Mă simt nemaipomenit de bine. Deloc ușor în aceasta perioadă de pandemie să pășești direct dintr-o țară în alta dar nu și imposibil, efortul s-a meritat din plin. Mulțumesc mult tuturor pentru încredere și suport”, a scris sportiva pe o rețea de socializare.

Acum două săptămâni, Leo Ciobu s-a calificat pe locul doi, la „Muscle Fest Pro 2021”, categoria Wellnes Divisio, în Romania. Debutul i-a adus în Wellness 6 puncte de calificare pentru „Mr Olympia”.

Sportiva a absolvit facultatea de Pedagogie cu specializare în fitness și programe de recreare, Leo a optat pentru jobul de antrenor personal într-un centru de sport. Aici a continuat să lucreze intens la modelarea corpului său și a început să participe la concursurile de bodybuilding amator. A obținut în repetate rânduri titlul de Miss Fitness Bikini, participând la concursuri de culturism în diferite țări.

Citește și