Mike Tyson, maşinărie de făcut sex înainte de meciuri: „Ascundeam fete prin băi şi vestiare pentru el”

 Mike Tyson, maşinărie de făcut sex înainte de meciuri: „Ascundeam fete prin băi şi vestiare pentru el”

ATLANTIC CITY, NJ – MARCH 06: Mike Tyson performs his one man show „Undisputed Truth” in the Music Box at the Borgata on March 6, 2020 in Atlantic City, New Jersey. (Photo by Donald Kravitz/Getty Images)

Fostul bodyguard şi şofer al boxerului Mike Tyson face nişte dezvăluiri fără perdea despre cum se pregătea luptătorul pentru meciuri. Înainte de-a urca în ringul de box, sportivul simţea atâta adrenalină, încât se temea să nu-şi omoare adversarul. Şi cum se putea relaxa puţin înainte de meciuri? Făcând sex, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.ro.

Se pare că Tyson avea o stare emoţională atât de intensă înainte de meciuri, încât izbucnea în lacrimi în vestiar câteodată. “Avea probleme cu anxietatea, era disperat câteodată că nu se simţea destul de bun sau se temea să n-o dea în bară cumva”, a adăugat Gonzalez.

Vorbind despre suferinţa simţită în copilărie, Mike a spus în 2012:

“N-am văzut-o niciodată pe mama mea mulţumită de mine sau de ceva ce am făcut… nu am avut niciodată şansa de-a vorbi cu ea şi-a o cunoaşte… Iar acest lucru m-a distrus pe plan emoţional, personal”.

Amintindu-şi momentele de pregătire ale marelui sportiv, Gonzalez a declarat: „Mike îmi spunea: «Dacă nu fac sex, îl omor pe tipul ăsta acum!» Câteodată se ducea puţin cu fetele, le … de nu se vedeau, îşi trosnea apoi gâtul şi spunea: «OK, tipul ăsta o să trăiască în seara asta!» Cea mai mare teamă a lui era să nu omoare pe cineva în ring. Ştia că era în stare de aşa ceva”, a conchis fostul lui angajat.

„Nu exagerez cu nimic când spun că Mike era ca un tren care-i lovea pe adversarii lui. Sexul îl ajuta să se relaxeze şi să mai scape de acea tensiune pe care o simţea”, a continuat acesta explicaţiile.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și