(foto) A împușcat un polițist și pe sora acestuia, iar apoi a continuat atacul prin sat: Detalii despre suspectul din Serbia, care a ucis 8 oameni

 (foto) A împușcat un polițist și pe sora acestuia, iar apoi a continuat atacul prin sat: Detalii despre suspectul din Serbia, care a ucis 8 oameni
Tânărul care este suspectat de omorul a 8 persoane în Serbia era unul problematic, scrie presa locală. Acesta s-ar fi certat cu un polițist de 21 de ani în curtea unei școli, iar ulterior a luat arma și l-a împușcat. Următoarea victimă a fost sora polițistului, informează UNIMEDIA.

Ulterior, acesta a continuat atacul în satul vecin.

Presa a publicat imagini cu atacatorul și prima sa victimă.

Cel puţin opt persoane au fost ucise şi 13 rănite într-un nou atac armat în Serbia, la aproximativ 60 de kilometri sud de Begrad, la doar o zi de la atacul armat de la şcoala din capitală în urma căruia au murit nouă persoane.

Miercuri, un adolescent a deschis focul într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea a nouă persoane – 8 elevi și un gardian.

O elevă care se afla în clasă, la ora de istorie, când băiatul a intrat pe ușă și a început să împuște colegii la întâmplare, a relatat: „A început să tragă la întâmplare, avea două încărcătoare în mână, a împușcat mai întâi profesorul de istorie, apoi a continuat. A omorât doi dintre prietenii noștri. M-am întins peste ei, să creadă că și eu sunt moartă”.

Ulterior, s-a aflat că băiatul de 14 ani, care a comis masacrul de la școala primară din Belgrad, este fiul unui medic celebru, care provine dintr-o familie cunoscută și respectată în țară.

Bărbatul, care a fost arestat – la fel și mama băiatului – a spus, în timpul audierii, că avea mai multe arme în seif, dar că acesta era securizat și că nu știe cum a aflat fiul său codul.

„A recunoscut că și-a dus fiul la poligon la 12 ani. Tatăl a mai spus că fiul său s-a simțit respins, dar nu a observat nimic în neregulă la el. De asemenea, fiul său îi spunea adesea că nu se potrivește în societate”, au declarat anchetatorii.

 

Melisa Ciobanu