(FOTO) Accident cumplit în Italia: Un tânăr moldovean și o româncă, morți după ce s-au izbit violent cu mașina de zidul de beton al unui tunel

 (FOTO) Accident cumplit în Italia: Un tânăr moldovean și o româncă, morți după ce s-au izbit violent cu mașina de zidul de beton al unui tunel
1Shares

O tragedie rutieră a avut loc la Montesilvano, unde Adriana Elena Bursuc, o româncă în vârstă de 32 de ani, și Senadi Begani, un moldovean de 23 de ani, rezident în Pescara, au decedat în urma unui grav accident rutier, în noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, informează Il Messaggero, sitat de rotalianul.com.

Accidentul s-a produs în jurul orei 03:00, când autoturismul Alfa Romeo coupé condus de tânărul moldovean, circula pe șoseaua de centură la nord de orașul Pescara, în apropiere de Montesilvano.

În tunelul rutier I Pianacci, autoturismul a atins lateral o altă mașină, șoferul pierzând controlul și izbindu-se violent de zidul de beton al tunelului, pe contrasens.

Poliția Stradală din Pescara, medicii de la 118 și pompierii au ajuns rapid la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viețile celor doi tineri.

Corpurile fără viață au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale mașinii după ce pompierii au tăiat capota vehiculului.

Autoritățile au demarat o anchetă sub supravegherea procurorului Fabiana Rapino, și se așteaptă ca autopsiile să ofere mai multe detalii despre cauzele exacte ale impactului devastator.

Preliminar, se consideră că viteza excesivă la care se deplasa autoturismul Alfa Romeo condus de tânărul moldovean ar fi principala cauză a accidentului, ipoteză confirmată de mărturiile altor participanți la trafic și de daunele severe suferite de vehicul.

De asemenea, s-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului.

Senadi Begani a suferit un traumatism toracic sever cauzat de impactul cu volanul, în timp ce Adriana Elena Bursuc a decedat în urma unui grav traumatism cranian.

1Shares

Aura Mereuta

https://shok.md