(FOTO) Adio stat acasă! Celebritățile s-au întors la filmări

 (FOTO) Adio stat acasă! Celebritățile s-au întors la filmări

Pandemia de COVID-19 a făcut 5,11 milioane de victime, a îmbolnăvit 263,7 milioane de pământeni şi a lovit crunt industria cinematografică! În 2020, au fost suspendate filmările şi amânate sute de proiecte. Abia recent superstarurile au revenit la filmări, scrie SHOK.md cu referire la click.

Încet-încet industria americană de film îşi revine după pandemie! Jared Leto (49 de ani) şi Anne Hathaway (39 de ani) au resimţit emoţia de pe platoul de filmare în New York, unde au început încă din august să lucreze la ”WeCrashed” o producţie de televiziune, primul proiect nou din ultimul an în care se implică.

Tot în această vară, Steven Spielberg (74 de ani) a revenit la muncă, evident cu masca pe faţă, pe platoul de filmare pentru ”The Fabelmans”, amenajat în Los Angeles, California.

În film joacă Michelle Williams şi Paul Dano. De altfel, Michelle Williams (41 de ani) a şi fost surprinsă de paparazzi în timp ce filma, la doar câteva zile după ce declarase că este deosebit de onorată să lucreze cu regizorul, care are o avere de 3,7 miliarde $.

Şi Rachel Weisz (51 de ani) a fost surprinsă pe Park Avenue, din New York, în timp ce filma pentru serialul de televiziune ”Dead Ringers”. Tot în New York a fost surprinsă şi Sarah Jessica Parker (56 de ani) la filmările pentru ”And Just Like That…”, continuarea seriei de succes ”Totul despre sex” (Sex and the City).

Christian Bale, 47 de ani, le pregăteşte fanilor o nouă transformare de coşmar interpretând personajul negativ Gorr Măcelarul lui Dumnezeu din filmul ”Thor: Love and Thunder”.

El a fost surprins la muncă în Malibu, zilele trecute. Patricia Clarkson (61 de ani) şi Carey Mulligan, 36 de ani, joacă în filmul care spune povestea abuzurilor lui Harvey Weinstein, iar filmările au loc în New York.

Gina Rodriguez, 37 de ani, şi Tom Ellis, 42 de ani, au fost surprinşi şi ei pe platoul de filmare al ecranizării ”Players”, a cărui acţiune se desfăşoară în New York.

 

Maria Palade

https://shok.md/