(FOTO) Angelica Frolov: „Mâine după marș, mergem la Kirkorov cu Dava”

 (FOTO) Angelica Frolov: „Mâine după marș, mergem la Kirkorov cu Dava”
0Shares

Coordonatoare de Program Lobby și Advocacy a Drepturilor LGBT din cadrul centrului GENDERDOC-M, Angelica Frolov a publicat pe rețelele de socializare o poza cu rapperul rus Dava și interpretul Kirkorov, scrie SHOK.md.

Angelica a spus că va merge mâine la concertul celor doi interpreți ruși:

„Mâine după marș, mergem la Kirkorov cu Dava”.

Filip Kirkorov, Dava și interpretul Vanea Dmitrienko au fost întâmpinați, astăzi dimineață, pe Aeroportul Internațional Chișinău cu colaci, sare și un pahar de vin. La „Concertul pentru tineri” organizat de Veaceslav Valico pe data de 19, în locul lui  Mogenshtern a fost invitat Filip Kirkorov.

Morgenshtern a anunțat că este la Chișinău, iar pe 19 iunie va cânta la un concert cu acces gratuit, în centrul capitalei.

Organizatorul concertului este activistul Veaceslav Valico, cel care în alegerile parlamentare a fost reprezentat de omul de afaceri Veaceslav Platon. Ultimul, la rândul său, a negat orice legătură cu evenimentul la care va cânta Morgenshtern, iar alte voci susțin că artistul ar fi adus de către Partidul Șor, care organizează în aceeași zi un protest față de actuala guvernare.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/