„Moldova, practic e casa mea”: Filip Kirkorov, în locul lui Morgenshtern

 „Moldova, practic e casa mea”: Filip Kirkorov, în locul lui Morgenshtern

Filip Kirkorov, Dava și interpretul Vanea Dmitrienko au fost întâmpinați, astăzi dimineață, pe Aeroportul Internațional Chișinău cu colaci, sare și un pahar de vin. La „Concertul pentru tineri” organizat de Veaceslav Valico pe data de 19, în locul lui  Mogenshtern a fost invitat Filip Kirkorov, scrie SHOK.md. 

Organizatorul concertului  Valico a declarat:

„Suntem foarte bucuroși că am păstrat intriga până la capăt și acele discuții cu privire la faptul cine va evolua duminică – iată cine va evolua. Va evolua Ivan, Filip Kirikorov și Dava. Vă invităm pe toți duminică în PMAN pentru a vă încărca cu energie pozitivă. Concertul este organizat cu ocazia Zilei Studentului”.

La rândul său Kirkorov a vorbit despre acest eveniment:

„Concertul se începe ziua și va ține până seara târziu. Aici, în Moldova, practic e casa mea. Eu știu toate locurile aici, toate subsolurile. Vom merge neapărat într-un restaurant cu specific moldovenesc. Aici sunt oameni foarte frumoși și fete frumoase. Aici sunt oameni care, sunt sigur, că ne va întâmpina cu bucurie”.

Pentru interpretul Vanea Dmitrienko este prima vizită în Republica Moldova.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi interior

Cu două zile înainte de concert, prestația interpretului se află însă ,,sub semnul întrebării”. Motivul este situația care poate căpăta o conotație ciudată. Inițial, acest eveniment a fost planificat pentru tineri.

Directorul de concert al lui Morgenshtern, Vladimir Shavgulidze, a declarat pentru newsmaker.md că nici măcar nu-l cunoaște pe activistul local care se ocupă de organizarea concertului.

„Deocamdată (ținerea concertului) este discutabilă”, a spus Shavgulidze, răspunzând la întrebarea dacă concertul va avea loc la Chișinău. Potrivit acestuia, inițial a fost un concert dedicat zilei tinerilor.

„Evenimentul este dedicat tinerilor, oamenii se odihnesc. Destinat oamenilor să se distreze. Dar totul capătă o conotație ciudată, nu participăm la lucruri ciudate, pentru că suntem pentru pace și pentru oameni”, a spus Shavgulidze.

„Nu știm despre ce este acest eveniment. Vom concerta pentru oameni și în cinstea sărbătorii”, a explicat el. Shavgulidze a menționat că negocierile cu privire la concert au fost purtate prin agenți locali, adăugând că nu este familiarizat cu activistul Vyacheslav Valko.

Morgenshtern a anunțat că este la Chișinău, iar pe 19 iunie va cânta la un concert cu acces gratuit, în centrul capitalei.

Organizatorul concertului este activistul Veaceslav Valico, cel care în alegerile parlamentare a fost reprezentat de omul de afaceri Veaceslav Platon. Ultimul, la rândul său, a negat orice legătură cu evenimentul la care va cânta Morgenshtern, iar alte voci susțin că artistul ar fi adus de către Partidul Șor, care organizează în aceeași zi un protest față de actuala guvernare.

Maria Palade

https://shok.md/