(FOTO) Apariția lui Katy Perry la Premiile CMA 2021 a făcut furori! Ținuta artistei a atras toate privirile

 (FOTO) Apariția lui Katy Perry la Premiile CMA 2021 a făcut furori! Ținuta artistei a atras toate privirile

Katy Perry, în vârstă de 37 de ani, s-a numărat printre numeroasele vedete care și-au făcut apariția la Country Music Association Awards, etalându-și silueta sexy într-o rochie din piele maro caramel, semnată Vivienne Westwood. Creația este strânsă în talie și are un design cu un singur umăr. Cântăreața de peste ocean a accesorizat totul cu un colier lung de perle și o pereche de pantofi stiletto nude, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cu părul prins într-un coc înalt, artista a păstrat un aer misterios, având o privire pătrunzătoare datorită makeup-ului care i-a pus trăsăturile în evidență.

„Cred că este timpul să le oferim tot ce își doresc #viviennewestwood #cmaawards”, a scris artista pe contul său de Instagram.

La eveniment, starul pop a fost înconjurată de celebrități precum Carrie Underwood, Miranda Lambert, Kelsea Ballerini, Nicole Kidman și soțul ei Keith Urban.

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom au devenit părinți pentru prima oară în luna august a anului trecut. Deși cântăreața a mărturisit în nenumărate rânduri că venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevărată binecuvântare și că este extrem de fericită, în egală măsură, nu s-a sfiit nici să dezvăluie că rolul de mamă vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute.

 

https://www.instagram.com/p/CWH9vErLi6g/

Maria Palade

https://shok.md/