Hailey, despre cât de greu i-a fost să-l ajute pe Justin Bieber să-și învingă viciile: „Și tata s-a luptat cu asta”

 Hailey, despre cât de greu i-a fost să-l ajute pe Justin Bieber să-și învingă viciile: „Și tata s-a luptat cu asta”

În 2020, Justin Bieber dezvăluia că obișnuia să consume substanțe interzise pentru a scăpa de presiunea vieții în lumina reflectoarelor, iar acum, soția sa, Hailley, a mărturisit cât de dificil a fost să-l ajute pe solist să-și învingă „demonii”, întrucât întreaga situație îi aducea aminte de lupta tatălui ei cu viciile, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recent, într-un podcast, modelul de 24 de ani a vorbit sincer despre greutățile cu care s-a confruntat până acum. „Nu doar tatăl meu a avut de luptat cu adicția, ci multe persoane din familie se chinuie cu diferite lucruri. Tata a fost mereu deschis în legătură cu acest subiect și am apreciat mereu asta. Mi-a explicat ce înseamnă să fii abstinent, ce a funcționat în cazul lui și cum arată comportamentul unui alcoolic”, a povestit Hailey despre problemele pe care le-a sesizat în familia și, mai ales, despre dependența de droguri a tatălui ei.

Aceste învățăminte au ajutat-o în gestionarea situației cu care și soțul ei se confrunta la începuturile mariajului lor, însă, recunoaște Hailey, i-a fost foarte dificil să treacă prin asta, după toată ecperiența cu tatăl ei.

„Uitându-mă înapoi la perioada consumului de droguri și la momentele negre de atunci (legate de tatăl ei – n.r.), mi-a fost foarte greu să mă întorc din nou acolo. Aveam momente în care aveam emoții să-l întreb pe Justin dacă se simte ok să facă asta, dar el a fost mereu deschis și asta a fost tot ceea ce i-am putut cere”, a mai spus Hailey.

Maria Palade

https://shok.md/