(FOTO) Artistul Eros Ramazzotti cu o tânără misterioasă: Sărut pe străzile din Italia

 (FOTO) Artistul Eros Ramazzotti cu o tânără misterioasă: Sărut pe străzile din Italia

Eros Ramazzotti, unul dintre cei mai cunoscuți artiși italieni din lume, a fost surprins în ipostaze intime pe străzile din țara sa natală. Artistul a fost fotografiat în brațele unei tinere misterioase. Sunt primele astfel de imagini de după cel de-al doilea divorț al cântărețului, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Eros a divorțat în 2019 de Marica Pellegrinelli, cea cu care a avut o relație de 10 ani de zile. Au împreună doi copii, o fată și un băiat – Raffaela și Gabrio.

Ramazzotti a mai fost căsătorit, timp de 13 ani, cu Michelle Hunziker. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din Italia. În 1996, s-a născut primul copil al starului italian, Aurora. Divorțul de Hunziker a fost pronunțat în 2009.

Aurora Ramazzotti are 24 de ani și moștenește talentul tatălui ei în muzică. Va urma, se pare, o carieră în televiziune.

Într-un interviu cu Vanity Fair, tânăra a vorbit despre cât de mult a suferit din cauza răutăților care s-au scris despre ea pe rețelele de socializare. Aurora a povestit că i-a fost foarte greu să se accepte, după ce adesea apăreau comentarii în care i se transmitea că nu este interesantă și că nu se poate compara cu mama sa, prezentatoarea Michelle Hunziker, considerată în Italia una dintre cele mai frumoase femei: „Adesea m-am simțit urâtă. Mi s-a spus inclusiv monstrul. Făceam crize de isterie și sufeream de tulburări de alimentație din această cauză”.

A găsit însă forța de a merge mai departe cu ajutorul părinților ei.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și