Clipe de groază pentru o femeie din Șoldănești. Patru bărbați au dat buzna în casa ei, au bătut-o și au jefuit-o

 Clipe de groază pentru o femeie din Șoldănești. Patru bărbați au dat buzna în casa ei, au bătut-o și au jefuit-o

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani, originari din raionul Șoldănești au fost reținuți fiind suspectați de tâlhărie. Aceștia au fost încătușați la 29 martie, în municipiul Chișinău, unde domiciliază, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Potrivit informațiilor, la data de 28 martie, polițiștii din Rezina au fost sesizați de o femeie de 57 de ani, despre faptul că în jurul orei 02:30, persoane necunoscute, mascate, ar fi pătruns în domiciliul ei din satul Tarasova, raionul Rezina, prin deteriorarea zăvorului ușii, unde au atacat-o, i-au aplicat lovituri în regiunea capului și gâtului și i-au cerut bani.

Ulterior, i-au smuls de la gât un lănțișor din aur, au mai sustras din portmoneu și dintr-o cutie bani, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat victimei se ridică la suma de 13 251 de lei.

Grație acțiunilor comune de investigații, întreprinse de ofițerii Direcției investigații criminale și cei ai Direcției Analitice a Inspectoratului Naţional de Investigaţii și polițiștii Inspectoratului de Poliție Rezina, în comun cu procurorii din Rezina, suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Ca urmare a perchezițiilor, la domiciliile suspecților polițiștii au depistat și ridicat bunurile sustrase de la victimă, precum și probe concludente care demonstrează implicarea acestora la săvârșirea infracțiunii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru Tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați persoanele riscă pedeapsa cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Maria Palade

https://shok.md/