(foto) Au început filmările pentru noul sezon al show-ului „Холостяк”: Vezi cine va fi burlacul

 (foto) Au început filmările pentru noul sezon al show-ului „Холостяк”: Vezi cine va fi burlacul

O perioadă îndelungată a fost un secret pentru toți cine va fi noul protagonist al show-ul rusesc „Холостяк” (Burlac). Înainte de filmări, participantele la fel nu știu nimic despre cel pentru a cui inimă vor lupta.  La data de 26 octombrie au început filmările pentru mult așteptatul proiect și a devenit cunoscut cine va fi personajul principal al celui de-al 12-lea sezon, scrie SHOK.md, cu referire la presa rusească.

În online a apărut numele și prima imagine cu burlacul. S-a dovedit că participantele vor concura pentru inima unui anume Alexander, un antreprenor din Los Angeles.

Într-o fotografie alb-negru apărută pe rețelele de socializare, observăm un tânăr fermecător, de 32-35 de ani, cu trăsături frumoase.

“Холостяк-12“: в Сети показали нового главного героя реалити-шоу

Fanii reality show-ului romantic au reacționat la afarea veștii. Majoritatea utilizatorilor și-au exprimat bucuria față de noul erou, menționând că tipul este foarte chipeș și carismatic.

„Vai, ce bărbat chipeș/ În sfârșit unul frumos/ S-au terminat deja toți burlacii din Ucraina?” –  s-au interesat fanii emisiunii.

https://www.instagram.com/p/CViN5dtLkJy/?utm_source=ig_web_copy_link

Cu siguranță, vom afla mai târziu mai multă informație despre „Burlac”, sau după lansarea primului episod.