(FOTO) Ce au purtat Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip

 (FOTO) Ce au purtat Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (95 de ani), s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârstă de 99 de ani. Familia regală a organizat o slujba de comemorare în onoarea acestuia. Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, ținute impecabile la slujba de comemorare a Prințului Philip, scrie SHOK.md cu referire la unica.ro.

De la ceremonie nu au lipsit Ducii de Cambridge, Prințul William (39 de ani) și Kate Middleton (40 de ani), care au venit însoțiți de doi dintre cei trei copii ai lor, Prințul George (8 ani) și Prințesa Charlotte (6 ani). Mezinul, Prințul Louis (3 ani), nu a fost prezent. Kate a optat pentru o rochie Alessandra Rich neagră cu buline, accesorizată cu o pălărie Lock & Co. Hatters neagră, un plic Russell & Bromley nude și o pereche de pantofi negri Gianvito Rossi din piele întoarsă.

Rochia Alessandra Rich a costat-o pe Ducesă 1.496 de lire, adică 8.750 de lei, pălăria Lock & Co. Hatters 775 de lire, adică 4.533 de lei, iar pantofii Gianvito Rossi 590 de euro, adică 2.919 lei.

Prințesa Charlotte a purtat o rochie Il Porticciolo în valoare de 79 de euro, adică 390 de lei, sub un palton Amaia Kids albastru închis în valoare de 140 de lire, adică 819 lei, accesorizate cu o pereche de dressuri albastre și balerini negri lăcuiți. Prințul William și Prințul George au purtat costume navy blue cu cravate asortate.

Kate Middleton Prințesa Charlotte Prințul William Prințul George

Kate Middleton Prințesa Charlotte

Prince Philip Memorial Service

Prince Philip Memorial Service

Maria Palade

https://shok.md/