(FOTO) Ce costume de Halloween preferă vedetele de la Hollywood

 (FOTO) Ce costume de Halloween preferă vedetele de la Hollywood

Peste exact două săptămâni ne pregătim de Halloween, prilej pentru costumaţii cât mai fanteziste! Dacă sunteţi în căutare de inspiraţie pentru costumele de anul acesta, haideţi să aruncăm o privire la cele mai recente „deghizări” ale vedetelor de la Hollywood, scrie SHOK.md cu referire la viva.

Cel mai la indemana sunt, desigur, costumatiile cu aer dark,  inspirate din legenda contelui Dracula sau, mai nou, familia Addams. Vrajitoare, fantome, Frankensteini, cam astea sunt optiunile cand vine vorba despre petrecerile de Halloween. Unele vedete insa, prefera sa iasa din acest tipar si aleg costume mai putin „sinistre”:

Gwen Stefani s-a deghizat in Cenusereasa, fotomodelul Gisele Bundchen in regina Cleopatra, iar Pink a preferat o tinuta de… clown.
Foarte simpatici sunt Harrison Ford si Calista Flockhart costumati in Profesorul si Studenta Tocilara, iar Heidi Klum si Seal sunt pur si simplu de nerecunoscut in costumele paroase de maimuta! Jennifer Garner, pe vremea aceea insarcinata, nu s-a abatut prea mult de la clasica costumatie de vrajitoare, iar Brooke Shields si familia au reinterpretat foarte reusit celebra familie Addams.

Maria Palade

https://shok.md/