O fostă vicecampioană europeană la gimnastică a intrat în industria filmelor pentru adulţi

 O fostă vicecampioană europeană la gimnastică a intrat în industria filmelor pentru adulţi
0Shares

Verona van de Leur, o gimnastă olandeză medaliată cu argint la Campionatul Mondial, a intrat în industria filmelor pentru adulţi, din cauza problemelor financiare, scrie SHOK.md cu referire la telekomsport.

Verona van de Leur este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din Olanda şi în 2002 a fost aleasă cea mai bună sportivă a anului, în Ţara Lalelelor. A fost medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică, Debrecen 2002 şi are nu mai puţin de cinci medalii la Campionatul European – trei de argint şi două de bronz.

Însă viaţa ei s-a transformat într-un adevărat coşmar după ce s-a retras. A renunţat în 2008 la cariera de sportivă profesionistă, lucru care n-a fost deloc pe placul părinţilor. Aceştia au fost atât de supăraţi că Verona a renunţat la gimnastică încât au dat-o afară din casă. Au urmat doi ani de coşmar, în care a trăit în sărăcie şi a dormit în maşină alături de iubitul ei.

”Am avut câteva zile de iarnă foarte urâte, cu un strat de zăpadă pe acoperişul maşinii şi cu gheaţă pe geamuri. Trebuie să supravieţuieşti, literalmente. Dacă aveam bani puţini, luam de 50 de cenţi o pâine şi de restul cumpăram un borcan cu unt de arahide, care ne ajungea o întreagă săptămână”, scrie Verona van de Leur în autobiografie.

În 2011, viaţa ei a luat o nouă întorsătură. A fost arestată pentru câteva luni după ce a fost acuzată de extorcare. După ce a ieşit din spatele gratiilor, a primit o ofertă din industria filmelor pentru adulţi. Cum situaţia sa financiară era dezastruoasă, a acceptat-o:

”Mi-a fost oferită o sumă atât de frumoasă în 2011, încât nu puteam să spun nu. Mi-am zis: ‘asta mi-ar putea oferi un viitor la care întotdeauna am visat’”, mai scrie Verona în carta sa intitulată ”Simply Verona”.

Acum, fosta mare gimnastă olandeză este decisă să se retragă din industrie şi îşi doreşte o viaţă liniştită: ”La sfârşitul acestul an, când expiră câteva contracte, voi opri colaborarea cu industria porno. Apoi, pot privi înapoi la cei opt ani foarte bune. Mi-a plăcut, dar am tratat-o ca pe o muncă”.

Verona vrea să-şi deschidă acum o afacere şi chiar să revină în gimnastică, fie care antrenoare, fie ca şi consultant.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/