(foto) Cea mai ciudată limuzină din lume arată ca un avion! Cu ce preț o vinde proprietarul

 (foto) Cea mai ciudată limuzină din lume arată ca un avion! Cu ce preț o vinde proprietarul

Pentru a două oară în nouă luni, primul Learmousine va fi scos la licitație. Mașina este un hibrid fascinant între o limuzină și un avion. Practic, autovehiculul are dotări și funcționează ca orice mașină, însă are aspect de avion, scrie SHOK.md.

Proprietarul ar fi investit mai mult de 1 milion de dolari pentru construirea mașinii și la acel moment ar fi fost dispus să se despartă de ea doar pentru o sumă de 5 milioane de dolari. S-a organizat o licitație anul trecut, însă nu s-a licitat mai mult de 600.000 de dolari, așa că mașina inedită a rămas tot în garajul proprietarului său.

Anul acesta, se va organiza o nouă licitație, conform Carscoops. Mai exact, în cadrul Indy 2021, care se va desfășura în perioada 14 – 22 mai. Când a fost scoasă la licitație anul trecut, limuzina urma să fie vândută cu o remorcă specială și un Chevrolet 2500 HD 2015 pentru a-l transporta. Listarea următoarei licitații din mai nu menționează dacă camionul și remorca sunt sau nu incluse în vânzare, scrie playtech.ro.

Mașina e visul lui Dan Harris devenit realitate. Limuzina unică era un avion privat înainte ca Harris să ia fuselajul și să-i adauge un cadru din oțel personalizat. Operațiunea a durat doi ani, fiindcă au fost necesare proiecte de cercetare, proiectare și dezvoltare foarte minuțioase.

Mașina funcționează acum ca oricare alt autovehicul, nemaiavând funcțiile unui avion, iar motoarele laterale au fost înlocuite cu difuzoare. Când vine vorba de performanță, Learmousine e dotată cu un motor de camion Chevrolet Vortec V8 de 8,1 litri cu 400 CP . Cântărește 5.443 kg și poate atinge 160 km / h.

Gritco Adriana

https://shok.md/