(video) A răpit două fete și le-a violat timp de 4 ani! „A născut de la mine, acum nu mai naște. Trebuie să mă ocup din nou de ea”! Interviul 18+ care a cutremurat Rusia

 (video) A răpit două fete și le-a violat timp de 4 ani! „A născut de la mine, acum nu mai naște. Trebuie să mă ocup din nou de ea”! Interviul 18+ care a cutremurat Rusia

Jurnalista și influencera Xenia Sobchak a realizat recent un interviu cu Victor Mohov, cel care a răpit în anul 2000 două fete minore de 14 și 17 ani și timp de aproape patru ani, le-a ținut captive în subsolul garajului său și le-a violat constant. În cadrul acestuia, el a dezvăluit detalii groaznice despre cum a pus la cale crima și că, la ai săi 70 de ani, se uită la filme porno în fiecare zi. „Uneori chiar de două ori pe zi”, scrie SHOK.md.

Mohov a povestit că o data a citit că în orașul Veațkie Poleanî din regiunea Kirov, Rusia, un maniac pe nume Alexandr Komin a amenajat sub garajul său un atelier de cusut, unde ținea sclave. Și a decis că el la fel ar putea să sechestreze una sau mai multe fete și să le facă sex-sclavele lui.

Garajul său se afla lângă casa în care locuia cu mama sa. Sub el a săpat un subsol, unde a amenajat închisoarea pentru viitoarele victime. Era vorba de o cameră cu ventilație, cu electricitate. A adus un pat etajat și diverse lucruri utile pentru trai – electroaragaz, o masă, scaune, vase. În loc de veceu, a pregătit o găleată și un lighean pentru spălat.

Ușa subsolului era grea, din beton, după care a mai turnat un capac metalic masiv cu un lacăt. Intrarea în subsol era din spatele garajului, fiind bine camuflată.

Crima a avut loc în 1999, când o fată de 13 ani a venit la el în ospeție cu iubitul său. Mohov a îmbătat-o și se dădea la ea. Fata l-a respins și a fugit. El însă a ajuns-o din urmă, i-a aplicat o lovitură la cap și a adus-o în locul pregătit. Timp de două săptămâni, a violat-o.

Una dintre fetele pe care le-a răpit a născut de trei ori la subsol, iar de când a scăpat de agresor, tânăra nu a mai avut copii. În legătură cu acest subiect, agresorul a spus jurnalistei că trebuie să se ocupe din nou de ea. „A născut de la mine, acum nu mai naște. Trebuie să mă ocup din nou de ea”.

În vara anului 2005 Victor Mohov a fost condamnat de Tribunalul orășenesc Skopin al regiunii Reazan la 17 ani de închisoare. Pe data de 3 martie 2021 acesta a ieșit la libertate. Cu jumătate de an mai devreme.

Intregul interviu îl vedeți aici.

Gritco Adriana

https://shok.md/