(FOTO) Channing Tatum și Zoë Kravitz, noul cuplu de la Hollywood: Cum au fost surprinși actorii pe străzile din New York

 (FOTO) Channing Tatum și Zoë Kravitz, noul cuplu de la Hollywood: Cum au fost surprinși actorii pe străzile din New York
0Shares

Cele mai recente imagini cu Channing Tatum și Zoë Kravitz împreună au reușit să pună pe jar imaginația fanilor și a presei, existând deja zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu. Dacă zilele trecute au fost fotografiați în timpul unei plimbări prin New York și păreau extrem de fericiți, acum, aceștia au fost surprinși împreună, într-o mașină, întărind astfel și mai tare zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu, scrie SHOK.md.

Potrivit filmnow, în imaginile surprinse de fotografi, cei doi par relaxați, iar la un moment dat Channing Tatum zâmbește larg, semn că se bucură de compania actriței.

https://www.instagram.com/p/CSyUAxiK1Gm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1df1423a-c012-405a-9b7c-c5adf46edfd1

 

 

Channing Tatum și Zoe Kravitz

EXCLUSIVE: NO WEB BEFORE 3.30PM PST 21ST AUGUST 2021-- Channing Tatum And Zoë Kravitz Spotted In New York City

Channing Tatum și Zoe Kravitz

 

Zoë a depus actele de divorț în decembrie 2020, după un an și jumătate de la nunta ei cu actorul Karl Glusman. Cei doi s-au căsătorit în secret în iunie 2019, după o relație de trei ani ani. De-a lungul timpului, însă, ea nu a vorbit foarte mult despre relația ei cu Karl Glusman.

De cealaltă parte, Channing Tatum a fost căsătorit cu Jenna Dewan, alături de care are o fetiță pe nume Everly. În aprilie 2018, actorul și Jenna Dewan au anunțat că se despart, după o căsătorie care a durat 9 ani. Cei doi au decis la vremea respectivă să rămână în relații bune, însă ulterior lucrurile au luat o altă întorsătură pentru că s-au certat din cauza pensiei alimentare, dar și a timpului pe care îl petrec cu fiica lor.

0Shares