(FOTO) Cum a fost răsfățată Olga Manciu dis de dimineață

 (FOTO) Cum a fost răsfățată Olga Manciu dis de dimineață

Soția interpretului Alexandru Manciu își sărbătorește ziua de naștere, motiv pentru care Olga a fost răsfățată cu flori și felicitării dis de dimineață, scrie SHOK.md.

Aceasta a publicat o imagine pe pagina ei de Instagram, în care radiază de fericire: „Bună ziua 30”, a scris Olga.

https://www.instagram.com/p/CS8EBYiIDq1/?utm_source=ig_web_copy_link

Urmăritori au invadato cu mesaje de felicitare. Printre cei care i-au urat bloggeriței „la mulți ani” au fost Natalia Barbu, Cornelia Stefăneț

Olga și Alexandru Manciu formează un cuplu de 12 ani și au împreună trei copii minunați. Recent aceștia s-au stabilit cu traiul în Anglia.

 

Olga a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost la un pas de a divorța de Alexandru Manciu.

„Pasul de divorț vine odată la 3-4 ani, când tu deja nu mai poți și vine el de la fleacuri. Noi nu am avut niciodată situația să ne despărțim din cauza că nu avem finanțe. Noi niciodată nu am avut foarte multe finanțe, poate doar atunci când am fost eu fată și am trăit într-o familie avută. După, eu m-am căsătorit cu acest om nu pentru bani și am trecut prin perioade când nu aveam o bucată de pâine să mâncăm. Știu ce înseamnă asta, chiar dacă niciodată nu am arătat la nimeni”, a mărturisit Olga Manciu.

„Toate acestea sunt ca o bombă, se strâng până explodează”

Adevăratele motive care riscau să despartă acest cuplu frumos sunt, de fapt, mult prea simple: „Nu pentru nu știu ce bunuri materiale, din motive simple, nu știu: nu ai spălat o farfurie și anume azi eu îți spun că m-am supărat așa de tare, încât nu mai vorbesc cu tine și anume azi tu te decizi să îmi spui tot ce te gândești și ce ai strâns în tine. De aceea eu spun întotdeauna, discutați, dezvoltați, dar deseori tăcem și toate aceste chestii sunt ca un fel de bombă, ele se strâng, se strâng și când fac odată BUF, gata. Și aici normal că îți vine: gata, nu mai vreau, o să îmi găsesc pe altcineva sau nu mai vreau să fiu cu nimeni. Îți sare țandăra”.

Olga a recunoscut că odată, chiar a plecat de acasă.