(FOTO) Chișinău, gata de sărbătorile de iarnă: Brazi de Crăciun și decorațiuni au împânzit străzile

 (FOTO) Chișinău, gata de sărbătorile de iarnă: Brazi de Crăciun și decorațiuni au împânzit străzile

Orașul Chișinău a îmbrăcat straie de sărbătoare. Brazi de Crăciun și zeci de decorațiuni au fost instalate în toate sectoarele din capitală. Primarul capitalei, Ion Ceban, a publicat mai multe imagini din spatele pregătirilor, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

„Chișinăul se pregătește pentru sărbătorile de iarnă. Sunt amenajate locațiile stabilite în toate sectoarele”, a menționat Ceban.

Primarul capitalei a anunțat în această săptămână că în scuarul Catedralei va fi amenajat și orășelul de Crăciun cu toate decorațiunile, iar startul sărbătorilor de iarnă îl vor da tradițional pe data de 1 decembrie cu inaugurarea pomului de Crăciun.

„Ne propunem să fie la ora 17:15. Vrem ca în acest an, în centrul capitalei toată atmosfera de sărbătoare să se conecteze cu toate sectoarele și cu toate suburbiile. Luminițele și zonele se vor aprinde treptat, nu toate pe 1 decembrie. Pe parcursul lunii decembrie avem parte de mai multe evenimente și în funcție de aceste evenimente vom conecta diferite locații”, a spus, recent, primarul.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și