(FOTO) „Cine aici o supără pe mama”.Vezi ce poză a publicat Veaceslav Platon, cu fiul său

 (FOTO) „Cine aici o supără pe mama”.Vezi ce poză a publicat Veaceslav Platon, cu fiul său
0Shares

Politicianul Veaceslav Platon a postat pe pagina sa de Facebook , o fotografie cu fiul său într-un vas, scrie SHOK.md.

La descrierea fotografiei Veaceslav a scris  „Cine aici o supără pe mama?”.

Jurnalista Natalia Morari a neagat informațiile că ar fi părăsit Republica Moldova, după ce a devenit cunoscut că are un copil cu omul de afaceri, Veaceslav Platon, stabilit la Londra, Marea Britanie.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată- donator.

La sfârșitul lunii iulie, Veaceslav Platon a publicat, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. A doua zi, administratorul paginii a scris că imaginea a fost publicată din eroare.

Pe 8 septembrie, Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spunea că în ultimele săptămâni, a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista a anunțat că se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă a promis că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/