Pepe, duet emoționant cu fiica sa, Rosa. Cui i-a fost dedicată melodia

 Pepe, duet emoționant cu fiica sa, Rosa. Cui i-a fost dedicată melodia

Pepe și-a lansat cea mai nouă melodie și și-a încântat fanii după ce a făcut duet cu fiica sa, Rosa. Melodia se numește „Iubesc” și este un featuring cu Theo Rose și Alessandra, scrie SHOK.md.

Pepe a dat încă o lovitură cu cea mai nou piesă pe care a lansat-o marți. Melodia “Iubesc” este un featuring cu Theo Rose și Alessandra și transmite un mesaj foarte emoționant de iubire.

În videoclip apare și una dintre fiicele lui Pepe, Rosa, aceasta cântând în finalul melodiei alături de tatăl său.

În doar câteva ore de la lansare noua piesă compusă de Pepe a adunat aproape 30.000 de vizionări.

Pepe și Rosa au făcut duet pentru prima dată. Cea mai nouă melodie lansată de artist se numește Iubesc, iar acesta a scris-o special pentru fiica sa. Mesajul este unul extrem de emoționant, cântărețul recunoscând că micuța este una dintre cele mai mari iubiri ale sale.

De altfel, și videoclipul este emoționant. În acesta apar doi dansatori profesioniști și Pepe alături de Rosa. La final tatăl și fiica au și cântat împreună. Melodia “Iubesc” a fost compusă de Pepe și este un featuring cu Theo Rose și Alessandra.

Pepe a fost întrebat de curând de ce nu apar ambele fetițe pe care le are în videoclip, iar acesta a spus că Rosa este artista familiei, în timp ce surioara sa, Maria, este sportiva familiei.

“Ești inima mea, iubirea mea
Ești fericirea din suflet
Ești minunea mea, ești viața mea
Ești frumusețe și zâmbet…

 

Maria Palade

https://shok.md/