(foto) Cu o prăjitură în loc de lenjerie: Heidi Klum și-a șocat fanii

 (foto) Cu o prăjitură în loc de lenjerie: Heidi Klum și-a șocat fanii
0Shares

Model Heidi Klum și-a surprins fanii din mediul online, cu o imagine îndrăzneață. Aceasta s-a afișat doar în sutien, iar o farfurie pe care era o prăjitură i-a servit pe post de lenjerie, scrie SHOK.md.

Heidi s-a lăsat fotografiată în camera de hotel stând întinsă pe pat, în timp ce poartă nimic altceva în afară de un sutien cu imprimeu floral. Ea nu poarta slipi și savurează o prăjitură de pe o farfurie care îi acoperea zona intimă.

Potrivit presei străine, nu este prima dată când starul postează fotografii în care apare în ipostaze îndrăznețe. Luna trecută a publicat pe Instagram o imagine din timpul unei ședințe foto desfășurate într-o cameră de hotel. În imaginea propriu-zisă modela ține o pereche de sandale pufoase cu toc pe un platou.

Într-una dintre imagini, supermodelul ține o pereche de sandale pufoase cu toc pe un platou, iar într-o altă fotografie are un trandafir în gură. Ea apare și în câteva selfie-uri făcute în oglindă, în care poartă piese din colecția ce va fi lansată pe 9 noiembrie.

Colecția SKIMS x Fendi include piese vestimentare modelatoare, precum rochii și topuri cu prețuri ce încep de la 950 de dolari. Colanții modelatori se vând cu 1100 de dolari, iar colecția include și o jachetă puffer ce va avea prețul de 2950 de dolari, potrivit people.com.
0Shares