(FOTO) Cum a fost surprins”Mr. Bean” la filmările “Man vs Bee”. Schimbare totală de look pentru un nou rol

 (FOTO) Cum a fost surprins”Mr. Bean” la filmările “Man vs Bee”. Schimbare totală de look pentru un nou rol
0Shares

Rowan Atkinson, cel care i-a dat viață celebrului personaj comic “Mr. Bean”, va interpreta un nou rol pentru serialul “Man vs Bee”, iar odată cu acest proiect, actorul a suferit și o schimbare radicală de look, scrie SHOK.md cu referire la filmnow.

Aflat la filmările pentru noul serial, care au loc în Aylesbury, Marea Britanie, Rowan Atkinson a fost fotografiat interpretându-l pe personajul principal Lee Byford.

Îmbrăcat într-o cămașă în carouri și o pereche de pantaloni gri, actorul a surprins cu nouă tunsoare, diferită de părul scurt și grizonat pe care îl purta de obicei. Pentru noul rol, Atkinson și-a lăsat pletele mai lungi și breton, arătând cu ochiul liber mai în vârstă.

Serialul “Man vs. Bee” a fost creat de Rowan și Will Davies, care anterior au lucrat la franciza de film “Johnny English” în care Rowan a jucat rolul principal. Povestea se concentrează în jurul lui Lee Byford, interpretat de Atkinson, care duce un război cu o albină în timp ce îngrijește o casă de lux, fapt ce duce la daune ireparabile și numeroase peripeții.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/