Rețeta familiei fericite: Cinci sfaturi de la Katy Black și Cristian Cebotari

 Rețeta familiei fericite: Cinci sfaturi de la Katy Black și Cristian Cebotari

Familia Cebotari trăiește o istorie de dragoste. Bloggerița, Katy Black este mamă a doi copii și soție la doar 22 de ani. Ea vine cu câteva sfaturi pentru a avea o relație fericită, scrie SHOK.md.

„Noi ambii facem numărul maxim de pași posibili pentru a perfecționa relația. Și eu, și Cristi dedicam 100% relației noastre” scrie Katy pe pagina sa de instragram.

„Suntem sinceri unul cu celălalt. Chiar dacă nouă ceva nu ne convine noi nu ascundem, dar discutăm liber despre ce ne deranjează”

„Petrecem mult timp împreună. Când toată ziua nu ne vedem din cauza treburilor diferite, seara numaidecât ne facem timp 1-2h pur și simplu pentru ca să fim împreună și sa vorbim. Încercam să păstram relația adolescentină, așa că de doua ori în săptămâna organizam cine romantice în oraș”.

„Nu ne este frica să încercăm ceva nou pentru fericirea noastră”

„Când apare o problema nu dăm vina unul pe altul, dar ne poziționăm ambii împotriva problemei”

„Avem timpul nostru personal. De exemplu dacă eu vreau să mă machiez – Cristi stă liber cu băieții în timp ce eu o fac, iar când Cristi vrea să plece sa facă antrenament – eu stau cu băieții. Noi respectam timpul și interesele fiecăruia din noi.”

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/