(foto) Cum arată Andreea Raicu fără machiaj: Nu poți fi mereu impecabilă

 (foto) Cum arată Andreea Raicu fără machiaj: Nu poți fi mereu impecabilă

Andreea Raicu a publicat o fotografie cu care și-a uimit prietenii virtuali. Vedeta din România apare pe o rețea socială „fără machiaj, gene false sau filtre și lumini care să ascundă cearcănele”, cu scopul de a-și îndemna următorii să se accepte așa cum sunt, întrucât nu poți fi mereu „impecabil”, a menționat aceasta pe pagina ei de Instagram. Fanii au reacționat imediat, unii au menționat că arată foarte bine, pe când alții au spus că „oribil”, scrie SHOK.md.

„Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care să ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză. A fost o săptămână plină, intesa, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto și filmări zilnic, care au dus la ten extrem de obosit.

Sunt zile bune și zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu. Însă nici unele nu ne definesc. E atât de important sa le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper să nu uiți niciodată asta”, este mesajul Andreei Raicu.

Fanii au reacționat diferit în comentarii: „Vârsta este doar un accesoriu, iar frumusețea nu ține doar de aspectul fizic/ Tu ai o frumusețe latină, exotica, profundă…și într-o lume atât de haotică ca cea a modelingului românesc ți-ai păstrat ingenuitatea/Ești mult mai frumoasă așa natural”, pe când alți internauți sunt de o altă părere „Oribilă/ Zici că te-a bătut cineva”, au scris aceștia în rubrica cu comentarii.

Postarea a adunat peste 11 mii de aprecieri.

https://www.instagram.com/p/CWwT4UrIX-q/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Citește și