VIDEO Și-a făcut cadou o piesă, de ziua lui. Johy Davis a lansat „Karma”: Mulți oameni mi-au făcut rău și cred că totul se întoarce

 VIDEO Și-a făcut cadou o piesă, de ziua lui. Johy Davis a lansat „Karma”: Mulți oameni mi-au făcut rău și cred că totul se întoarce

Johy Davis și-a sărbătorit recent cea de-a 25 aniversate. Cu această ocazie, tânărul și-a făcut cadou o melodie: „Karma”. Invitat în cadrul emisiunii „O seară perfectă”, acesta a dezvăluit că piesa îl reprezintă foarte mult, „mulți oameni mi-au făcut rău și cred că totul se întoarce”, a spus acesta.

De ziua lui de naștere, sărbătoritul a organizat o petrecere cu mult fast, într-un local din capitală. Printre invitați au fost Ina Terescenco, Dan Ionită, Olga Verbițchi, Dana Markitan.

„A fost extraordinar. Am petrecut până la ora 05:00 dimineața. Din cadouri am primit bani și băuturi”, a menționat acesta.

Johy Davis a mai dezvăluit că vrea să facă și varianta rusă a piesei: „cred că va avea succes”.

„Cred în karmă și din motivul acesta am vrut să fac o melodie pentru mine fiindcă foarte mulți oameni mi-au făcut rău, mă referi la prieteni și persoane apropiate.

Uneori mă întreb ce are lumea cu mine. Nici nu mă cunosc în viața reală. Mă gândeam să fac o pauză din rețele. În orice caz sunt valuri care mă atacă sufletește”, a spus tânărul.

Vezi mai jos cum sună melodia.

https://www.instagram.com/p/CWzYqV8IklA/?utm_source=ig_web_copy_link

Citește și