(FOTO) Cum arată fosta soție a lui Julio Iglesias Jr. la aproape doi ani de la separare. Charisse Verhaert e într-o formă de invidiat

 (FOTO) Cum arată fosta soție a lui Julio Iglesias Jr. la aproape doi ani de la separare. Charisse Verhaert e într-o formă de invidiat

A trecut mai bine de un an de zile de când Charisse Verhaert și Julio Iglesias Jr. au decis să divorțeze după mai bine de 20 de ani de relație, dintre care opt ani de căsnicie, iar acum modelul belgian este din nou în centrul atenției, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Dacă la scurt timp după separarea de Julio Iglesias a ales să intre într-un ”con de umbră” și a stat departe de rețelele sociale, acum, Charisse Verhaert este din nou în centrul atenției și face furori pe Instagram.

În cea mai recentă imagine postată pe Instagram, Charisse și-a etalat silueta perfectă în toată splendoarea, întrucât a ales să îmbrace niște pantaloni scurți din denim, pe care i-a asortat cu o bustieră decoltată, dar și cu o șapcă. Buclele lejere îi completează look-ul, dar și zâmbetul.

Charisse Verhaert, fosta soție a lui Julio Iglesias Jr.

Charisse Verhaert, fosta soție a lui Julio Iglesias Jr.

”Ce frumusețe!”, ”Absolut superbă!”, ”Top model!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ce spunea Julio Iglesias Jr. despre divorțul de Charisse Verhaert

Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhaert au divorțat oficial  cu puțin timp înainte de Crăciunul din 2021, după aproape un an și jumătate de la separare. În cadrul unui interviu, însă, artistul mărturisea că a rămas în relații bune cu fosta soție.

”Îți spun adevărul, eu și soția mea suntem separați. Ne-am despărțit acum mai bine de un an și jumătate, însă oficial acum mai bine de o lună. Am luat această decizie din dragoste. Ne-am spus că dacă nu mai există dragoste sută la sută, atunci putem să fim prieteni. Suntem în continuare o familie. Am divorțat în mod amiabil, ne iubim ca prieteni și vorbim des.”, dezvăluia artistul în luna ianuarie a acestui an.

De asemenea, în timpul interviului, el a ”atins” și un subiect ”sensibil”, și anume faptul că el și Charisse nu au avut copii.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și