Horoscop 1 mai 2022. Zodia care își revitalizează viața intimă

 Horoscop 1 mai 2022. Zodia care își revitalizează viața intimă

Horoscop 1 mai 2022.  Luna mai se deschide cu o conjuncție între Venus și Jupiter, cei doi benefici al astrologiei, în zodia Pești. Această conjuncție se petrece o dată la 12 ani în zodia Pești, prin urmare este un moment remarcabil, aducătoare de șanse și noroc, dar și de iubire și de progres în relațiile noastre. Putem face pași importanți înclusiv pe calea vindecării, scrie SHOK.md, cu referire la playtech.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Odată cu această conjuncție, poți avea șanse pe mai multe planuri. Fie te vindeci de o problemă de sănătate veche care ți-a dat bătăi de cap, fie te vindeci după o despărțire sau deziluzie sentimentală. Dacă ai o relație, poți face progrese remarcabile alături de partener și te poți bucura de momente intime romantice. Dacă ești singur ai grijă să nu te lași rins într-o capcană sentimentală și să te îndrăgostești de un partener indisponibil.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Jupiter poate amplifica tot ceea ce simți pe interior, dat fiind că Venus este guvernatoarea ta, însă chiar și așa, conjuncția este favorabilă pentru tine. Poți să faci progrese cu un proiect, cu o relație de prietenie, poți intra în noi organizații și persoanele din jur te pot ajuta să atingi succesul. Îți faci planuri de viitor mai optimiste și ești popular în anturaj.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Această conjuncție te ajută din plin să faci progrese profesionale, să obții o funcție, să te promovezi într-un mediu public, să te faci remarcat. Este moemntul să te afirmi și să-ți atingi scopurile. Pe de altă parte, Jupiter din ipostaza de guvernator relațional te ajută să-ți îmbunătățelti relația cu partenerul de viață și chiar să o oficalizezi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ai parte de șanse de evoluție, fie în plan personal, fie spiritual sau profesional. Sunt zile în care îți atigi idealurile și te poți înscrie la un curs, poți obține o dipomă sau poți pleca într-o călătorie mult vsată. O serie de principii și credințe devin mai solide. Dacă ești singur, te poți simți atras de o persoană străină sau de un profesor, de un ghid spiritual.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Această conjuncție aduce multă pasiune în dormitor și va contribui semnificativ la revitalizarea vieții intime. Dacă nu ai un partener, tentația va fi de a intra în aventuri pasionale, dar trecătoare. Totodată, este benefică pentru rezolvarea unui context financiar în care ești implicat alături de alții. Poate să returnezi o datorie sau să obții un credit. Grijă la atașamentele toxice pe care le pți amplifica în aceste zile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tu ești printre norocoșii zodiacului, dat fiind că cele două planete și unesc energia în sectorul relațiilor tale. Dacă ești singur, pot să-ți aducă o nouă poveste de dragoste, uar dacă ești parte a unui cuplu poți să-ți aducă armonie, creștere și oficializarea unei legături. Sunt și nativi care acum pun punct cu bucurie unei relații toxice. Profesional, te poți aștepta să semnezi noi contracte de colaborare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca Jupiter să amplifice toot ceea ce simți și trăiești, dat fiind că Venus este guvernatoarea ta, așa că ai grijă mai mare la sănătate dacă te știi cu probleme. Totodată, poate fi un moment bun să găsești un remediu și să scapi de o efecțiune care-ți dă bătăi de cap. Pe de altă parte, conjuncția aduce șanse profesionale, progres lla locvul de muncă și chiar un nou job sau un nou stil de viață, mai sănătos și echilibrat.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Și tu faci parte dintre norocoșii zodiacului, dat fiind că Venus și Jupiter se întâlnesc în sectorul tău afectiv. Sunt zile vesele, în care te simți fericit, încrezător și optimist. Poți fi mai creativ ca de obicei, poți avea succes cu un proiect artistic. Pe de altă parte, te poți îndrăgosti, poți începe o nouă poveste de iubire, te poți bucura de reușitele copiilor sau poți afla vestea că vei deveni părinte.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău și te susține să-ți îmbunătățești relațiile de familie, să te împaci cu părinții și chiar să-ți construiești propria ta familie. Poate te muți cu partenerul, poate îți cumperi sau renovezi o casă sau obții un credit pentru nevoile tale personale. Relația ta cu trecutul se îmbunătățește și stările emoționale se liniștesc.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tu ai susținere în tot ce ține de comunicare și negocieri și vei avea o mare putere de convingere asupra celorlalți. Sunt zile în care ai chef să te plimbi mai mult, să te relaxezi, însă poți rezolva și situații ce țin de acte. Iei decizii bune, de viitor, iar sentimental poți face progrese într-o poveste aflată la început. Cei care au relații de lungă durată pot deveni părinți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de această conjuncție care îți activează sectorul financiar și caută să-ți crești veniturile. Posibil să faci bani din talentele tale sau din valorificarea unor economii. Ține cont că poți avea parte și de cheltuieli mai mari în această perioadă. Te bucuri de mai multă încredere în tine și știi să-ți apreciezi munca mai bine și să ceri remunerații pe măsură.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus și Jupiter se întâlnesc în zodia ta și îți oferă șansa să faci progrese în planpersonal, să-ți îmbunătățești viața și chiar și starera de sănătate, dacă ai avut probleme. Vin oportunotăți spre tine, te simți norocos și poți intra pe o nouă direcție de viitor. Unii nativi își pot oficializa o relație.

Maria Palade

https://shok.md/