(FOTO) Delia, într-o ținută ”all black” și desculță. Imaginea inedită i-a cucerit pe fani: ”Ești șmecheră!”

 (FOTO) Delia, într-o ținută ”all black” și desculță. Imaginea inedită i-a cucerit pe fani: ”Ești șmecheră!”

Delia nu poate sta departe de hainele largi, iar dovadă este, fără doar și poate, ultima fotografie postată pe rețelele sociale, scrie SHOK.md cu referire la profm.

La doar câteva zile de când făcea furori pe internet cu o fotografie în care apărea îmbrăcată într-o fustă scurtă, mulată pe corp, Delia a făcut publică o imagine în care apare într-o ținută all black, formată din pantaloni și cămașă.

Ce le-a atras atenția, însă, fanilor a fost faptul că aceasta este desculță, însă artista a fost apreciată pentru ținuta nonconformistă, asortată cu niște ochelari minimaliști: ”Ești șmecheră.”, ”Arăți perfect!”, au comentat ei în dreptul fotografiei ce a adunat peste 14.000 de aprecieri.

Delia a mărturisit, în cadrul unui interviu, că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă, însă nici nu este adepta curelor de slăbire. Ea face, însă, sport frecvent.

”Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat artista într-un interviu acordat revistei VIVA.

De asemenea, ea a mărturisit că a încercat să țină o dietă o singură dată, însă a renunțat după trei zile.

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire.

M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, a mai mărturisit artista.

https://www.instagram.com/p/CVx-IlDhZYi/

Maria Palade

https://shok.md/