(VIDEO) Pasageri uimiți în aeroportul londonez Heathrow, când pe banda transportoare au apărut lăzi cu pește în locul bagajelor lor

 (VIDEO) Pasageri uimiți în aeroportul londonez Heathrow, când pe banda transportoare au apărut lăzi cu pește în locul bagajelor lor

Becca Braunholtz, din Sherborne, Dorset, spune că lăzile de biban de mare și dorada au fost „plimbate” de o bandă transportoare din Terminalul 5. Ea a aterizat în cursul serii de luni, după o vacanță petrecută împreună cu familia în Cipru, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

British Airways a transmis că pasagerii și-au primit, până la urmă bagajele, dar nu pe loc.

Becca Braunholtz zburase din Larnaca împreună cu soțul și cei doi copii. Când au ajuns la Terminalul 5 și au văzut peștele congelat învârtindu-se pe bandă transportoare li s-a părut foarte ciudat. Unii pasageri au fost foarte supărați din cauza situației.

„Am crezut că bagajele noastre se aflau în al doilea val de livrări, dar au fost tot cutii cu pește”, spune Becca. „Toată lumea a fost destul de înțelegătoare, dar când au început să apară tot mai multe cutii cu toții am început să bănuim că ceva nu este în regulă”, a mai spus ea.

Becca Braunholtz crede că pe bandă rulantă erau cel puțin 100 de cutii cu pește congelat, toate cu autocolante pentru aeroportul JFK din SUA.

Ea a spus că atunci când a întrebat personalul British Airways ce se întâmplă, angajații s-au uitat uluiți la ea dând de înțeles că nu știau ce s-a întâmplat.

În cele din urmă, pasagerilor fără bagaje li s-au dat formulare de revendicare și au fost sfătuiți să plece acasă.

Ulterior, familia a fost contactată de British Airways și i s-a transmis că urma să primească bagajele după 2 zile.

Într-o declarație, compania aeriană și-a cerut scuze pentru situația creată și a spus că majoritatea pasagerilor și-au primit bagajele.

Maria Palade

https://shok.md/