(FOTO) Delia și poza de 40.000 de like-uri. Artista a înlocuit hainele supradimensionate cu o fustă scurtă și mulată

 (FOTO) Delia și poza de 40.000 de like-uri. Artista a înlocuit hainele supradimensionate cu o fustă scurtă și mulată

Schimbările dramatice de look o definesc pe Delia, care este una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi din țară. De curând, însă, ea și-a impresionat din nou fanii, când a renunțat la hainele supradiemnsionate și a îmbrăcat o fustă scurtă și strâmtă, scrie SHOK. cu referire la profm.

Artista s-a lăsat aranjată și pozată de profesioniști, iar creativitatea ei a ieșit la iveală. Cu părul vopsit în două culori și aranjat în codițe lungi, încălțată cu bocanci cu platforme înalte și îmbrăcată într-un costum cu fustă scurtă, Delia și-a uimit fanii.

„Aici îmi place cum arăți, un pic rock”; „Felină grațioasă”, i-au scris cei care o urmăresc pe Instagram, care au răsplătit-o și cu peste 40.000 de aprecieri.

https://www.instagram.com/p/CVZ8q4PBYfK/

Cum se menține în formă Delia

Delia a mărturisit, în cadrul unui interviu, că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă, însă nici nu este adepta curelor de slăbire. Ea face, însă, sport frecvent.

„Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat artista într-un interviu acordat revistei VIVA.

De asemenea, ea a mărturisit că a încercat să țină o dietă o singură dată, însă a renunțat după trei zile.

Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire.

M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, a mai mărturisit artista.

Maria Palade

https://shok.md/