(foto) Dorian Popa își sărbătorește ziua de naștere: Habar nu aveam ce o să-mi rezerve viitorul

 (foto) Dorian Popa își sărbătorește ziua de naștere: Habar nu aveam ce o să-mi rezerve viitorul

Dorian Popa își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Interpretul a împlinit 33 de ani și se bucură din plin de aceasta zi, așa cum a lăsat să se înțeleagă și pe pagina sa de Instagram, scrie SHOK.md.

 

Artistul își sărbătorește ziua de naștere la Constanța. Energic şi plin de entuziasm, aşa cum i-a obişnuit deja pe cei din jurul sãu, artistul a declarat la el în story că: „Habar nu aveam ce o să-mi rezerve viitorul, dar el a venit cu planuri mari. 33 de veri și iată-mă la mine acasă, unde mergeam la plajă cu prietenii ”.

 Urările de bine și mesajele frumoase au curs în lanț pe rețelele de socializare ale artistului. Fanii și-au exprimat admirația și iubirea pe care o au față de el.

https://www.instagram.com/p/CSQ4q8tC1TO/?utm_source=ig_web_copy_link

Artistul s-a născut la 7 august 1988 în Constanța. Acesta este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț. În serialul ”Pariu cu viața”, în 2011, a devenit cunoscut. Dorian, alături de colegii săi din Lala Band au jucat în serialul care a primit premiul pentru ”cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Citește și